•
Kafkas Dernekleri Federasyonu’na (KAFFED) bağlı Doğu Akdeniz Dernekleri (Kahramanmaraş, Afşin, Göksun, Gaziantep, Adana, Mersin, Reyhanlı ve İskenderun Dernekleri) tarafından organize edilen “Geleneksel Doğu Akdeniz Uluslararası Çerkes Kültür Festivali” nin 11.si 02 Ağustos 2014 tarihinde Kahramanmaraş ili Göksun ilçesi Yantepe Mahallesinde coşkulu bir kalabalığın katılımı ile yapıldı.
Cumhuriyetimizin 23. Kuruluş yıldönümünde Türkiye'den kalabalık bir grupla Adıgey'e gidiyoruz. Adıgey Cumhuriyeti'ndeki kutlamalara katılıp bu heyecanı hep birlikte yaşamaya ne dersiniz?
04.08.2014
03.07.2014
Adıgece ya da Abazaca seçmeli ders için okullara başvuru tarihleri: 2-13 Haziran 2014 tarihleri arasında.yapılacaktır.
Çocuklara Kafkasya'yı anlatmanın en güzel en etkili yolu onlara Kafkasya'yı göstermek
03.06.2014
30.05.2014
Kafkas Dernekleri Federasyonu (KAFFED) tarafından 24 Mayıs 2014 günü İstanbul Kartal Sürgün Anıtı önünde organize edilen anma proğramı için 10 bin civarında Çerkes katıldı.
Göksun Çerkes Kültür Derneği tarafından ''Çerkes Sürgün ve Soykırımının 150.Yılı Anma Etkinlikleri'' kapsamında bir dizi proğram organize edildi.
26.05.2014
21.05.2014