•
Kafkas Dernekleri Federasyonu (KAFFED) Dünya Çerkes Biriği gündem konulu Başkanlar Kurulu toplantısı 8 Ağustos 2015 Cumartesi günü Ankara Gazi Park Otelinde yapıldı.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve Göksun Belediye Başkanlığı’nın destekleriyle, 14-15 Ağustos 2015 tarihlerinde Kahramanmaraş, Göksun, Yantepe’de yapılmak üzere hazırlık çalışmaları tamamlanan, Kafkasya ve Türkiye’den pek çok sanatçının katılımıyla sanatı, sevgiyi, kültürü dostlukla buluşturacak olan 12. Doğu Akdeniz Uluslararası Kafkas Kültür ve Sanat Festivali, ülkemizde son günlerde yaşanan ve yürekleri kanatan elim olaylar nedeniyle, farklı bir tarihe ertelenmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
08.08.2015
10.08.2015
Mini gençlerimiz; 2016 yılı "NALÇİK YAZ KAMPI" proğramı belli oldu Yıllık tatilinizi Anavatan'da geçirebilirsiniz.Bu fırsatı iyi kullanmanızı dileriz.
KAFFED (Kafkas Dernekleri Federasyonu) tarafından 14 Mayıs 2015 Cumartesi günü 1864 yılında zorunlu göç sırasında hayatlarını kaybeden Çerkesleri anmak amacıyla, Karaağaç köyü mezarlığı ve Babalı sahilinde (Kefken, Kandıra, KOCAELİ) kaybettiği Çerkesleri için anma proğramı organize edildi.
12.04.2016
15.05.2016
Göksun Çerkes Kültür Derneği tarafından Çerkeslerin Kafkasya’dan sürgün edilişlerinin 152. yılı anma etkinliği düzenlendi.
Demokrasimize Sahip Çıkıyoruz.
21.05.2016