Nihayet Kahramanmaraş - Göksün Devlet Yolu Güzergahında Kamulaştırma Kararı Çıktı. Umarız bir an önce kamulaştırma çalışmaları tamamlanır ve yol inşaatına geçilerek çilemiz bitirilir.
  Göksun Çerkes Derneğinde her Salı günü haftalık Thamade Toplantısı yapılmaktadır.
  Akordeon dendiğinde memleketimizde aklımıza ilk gelen, zamanımızın en iyi pşınavolerinden Yaşar ÇAÇAN vefat etmiştir.
Arşiv >>
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve Göksun Belediye Başkanlığı’nın destekleriyle, 14-15 Ağustos 2015 tarihlerinde Kahramanmaraş, Göksun, Yantepe’de yapılmak üzere hazırlık çalışmaları tamamlanan, Kafkasya ve Türkiye’den pek çok sanatçının katılımıyla sanatı, sevgiyi, kültürü dostlukla buluşturacak olan 12. Doğu Akdeniz Uluslararası Kafkas Kültür ve Sanat Festivali, ülkemizde son günlerde yaşanan ve yürekleri kanatan elim olaylar nedeniyle, farklı bir tarihe ertelenmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
10.08.2015
Mini gençlerimiz; 2016 yılı "NALÇİK YAZ KAMPI" proğramı belli oldu Yıllık tatilinizi Anavatan'da geçirebilirsiniz.Bu fırsatı iyi kullanmanızı dileriz.
12.04.2016
KAFFED (Kafkas Dernekleri Federasyonu) tarafından 14 Mayıs 2015 Cumartesi günü 1864 yılında zorunlu göç sırasında hayatlarını kaybeden Çerkesleri anmak amacıyla, Karaağaç köyü mezarlığı ve Babalı sahilinde (Kefken, Kandıra, KOCAELİ) kaybettiği Çerkesleri için anma proğramı organize edildi.
15.05.2016
Göksun Çerkes Kültür Derneği tarafından Çerkeslerin Kafkasya’dan sürgün edilişlerinin 152. yılı anma etkinliği düzenlendi.
21.05.2016
Demokrasimize Sahip Çıkıyoruz.
16.07.2016
Kurban Bayramında bölgemizde kurban kesen hemşerilerimizden toplanan kurban etleri Suriyeli hemşerilerimize ulaştırıldı.
15.09.2016
... 13 ...