Göksun Çerkes Derneği 11. Olağan Genel Kurulu 02 Haziran 2013 tarihinde Dernek Genel Merkez Binasında yapıldı.
Göksun Çerkes Derneği Kültür ve Gençlik Şöleni 30 Haziran 2013 Pazar Günü Göksun Yantepe Köyünde yapılacaktır.
06.06.2013
09.05.2013
Federasyonumuz, Kafkasya(Nalçik ve Maykop)’da yapılan bu yaz kamplarına her yıl, dil bilen bir hoca nezaretinde çocuklar gönderiyor. Bu yıl 10.su yapılacak olan yaz kampına katılacaklar sadece gidiş dönüş, pasaport masraflarını karşılamakta, diğer masraflar cumhuriyetlerimiz tarafından karşılanmaktadır.
25 Mayıs 2013 Cumartesi günü Çerkes Sürgün ve Soykırımını Anmak İçin Samsun'da toplandık.
10.06.2013
26.05.2013
Varlığını Çeçen halkının var olma savaşına adamış Kahmanmaraş ili Göksün ilçesi Çardak kasabası doğumlu Çeçenistan Cumhuriyeti Fahri Konsolosu Medet Ünlü uğradığı silahlı saldırı ile hunharca katledildi.
Suriyenin Bumbiç Şehrinden hareketle 21 mayıs Gaziantep Karkamış sınır kapısından Türkiye'ye giriş yapan BİJ sülasesine mensup 6 kişilik aile, Göksun Çerkes Derneği Başkanı Bedri TOKUÇ tarafından Göksun girişinde karşılanmış ve gece Göksun'da misafir edilmişlerdir.
23.05.2013
22.05.2013