Afşin Kafkas Kültür Derneğinde Genel Kurul yapıldı.
Afşin Kafkas Kültür Derneği tarafından, 1864 yılında Rusların Kuzey Kafkasya'yı işgali sonrası bir buçuk milyon Çerkes'in Osmanlı topraklarına sürgününün 153. yılı nedeniyle, sürgün esnasında ve günümüze kadar şehit olan, vefat eden bütün geçmişlerimiz için, 21 Mayıs 2017 tarihinde Kuran-ı Kerim okutturulmuştur.

Yine 21 Mayıs 2017 tarihinde Derneğin Olağan Genel Kurulu yapılarak Afşin Kafkas Kültür Derneği yönetimi için Nazmi KURTARAN'ın Divan Başkanlığında seçim yapılmıştır.

Yapılan seçim sonucunda, geçmiş dönemlerde önemli hizmetleri olan hemşerilerimizin yanı sıra, geçen yıllarda Dernek Başkanlığı görevini yürüten Tamer ÖZBEK ve Ertan ARIKAN’ında içinde bulunduğu bir ekip Mete BAŞARAN Genel Başkanlığında yeni bir Yönetim Kurulu oluşturmuşlardır.

Dünyanın en gelişmiş Ülkelerinde bile Başkanlık koltuğunu bırakan bir insanın başka bir Başkanın Yönetim Kurulunda görev aldığına pek rastlanılmamaktadır.

Sivil Toplum Kuruluşları, Dernekler ve bilumum organizasyonlarda görmeye alışık olmadığımız bu güzellik için yeni yönetim kurulu üyelerini özel olarak kutluyorum.

Aşağıda yeni seçilen yönetim Kurulu Üyelerinin isim listesi yer almaktadır.

Bu güne kadar gerek toplumumuz için, gerekse Afşin’de yaşayan Çerkesler için hizmet vermiş olan geçmiş dönem görev yapmış Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ediyorum.

Yeni seçilen Yönetim Kurulu Üyelerini de tebrik ediyor, yeni görevlerinde başarılar diliyorum.

Atilla Mutlu ALKIŞ / ANKARA

DERNEK YÖNETİM KURULU ÜYELERİ:

ADI        SOYADI
Mete BAŞARANGenel Başkan