Göksun Çerkes Kültür Derneği’den “24 Kasım Öğretmenler Günü” Etkinliği

Göksun Çerkes Kültür Derneği Sosyal faaliyetlerine ara vermeden devam ediyor.

Göksun Çerkes Derneği Yönetim Kurulu farklı bir organizasyon oluşturarak, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Göksun ilçe merkezi ve bağlı köylerde görev yapan Çerkes öğretmenleri bir araya getirdiler.

Öğretmenlerin yanında Göksun İlçesinde görev yapan; Çerkes kökenli,  Doktor, Bankacı, memurlar ve esnafları da bu etkinliğe dahil ederek hemşerilerimizin tanışma ve kaynaşmasına vesile oldular.

Yaklaşık 40 kişiden oluşan bir hemşeri topluluğu ilçe merkezinde bir pastanede toplandılar.

Burada toplanan heyete Göksun Çerkes Derneği Genel Başkanı Fatih SERİN tarafından Dernek faaliyetleri hakkında bilgi verildi.

Aynı zamanda 21 Mayıs ve diğer konularda Dernek faaliyetlerini içeren bir Barkovizyon gösterisi sunuldu.

Ayhan MÜDERRİSOĞLU (Yelkaş)  ve Mesut EREN (Jeren) tarafından yapılan Akordeon dinletisi eşliğinde konuklara değişik ikramlar yapıldı.

Konukların Göksun Çerkes Kültür Derneğine ilgi ve desteklerinin arttırılacağı sözü alınarak etkinlik bitirildi.

Salı günleri yapılması geleneksel hale getirilen ve tava yaptırılarak ikram edilen Thamade Toplantısı hakkında da bilgilendirme yapılarak Dernek binasına geçilerek sohbete Dernek merkezinde devam edildi.

Aşağıda bu etkinliğe ait resimler yer almaktadır. M.Alkış

Paylaş |                      Yorum Yaz - Arşiv      527 kez okundu