Derneğimizin adresi değişti.

Derneğimizin hizmet verdiği binanın 3.katta, şehiriçinde ve dik merdivenli bir yerde olması nedeniyle, hemşerilerimiz Dernek binasına gelmeyi zahmetli bulmaktaydılar.

Bu konuda Dernek Yönetim Kuruluna sürekli sitemlerini iletmekteydiler.

Bu nedenle yeni yer arayışına giren Dernek Yönetim Kurulu üyeleri; Hemşerilerimizin yoğun bir şekilde zamanlarını harcadıkları bölgede "KAŞIKÇIOĞLU APARTMANI" diye bilinen binanın 1.katını kiralayarak Dernek Genel Merkezini buraya taşıdılar.

Derneğimiz böylece hemşerilerimiz açısından daha merkezi bir noktada hizmet vermeye başlamıştır.

Dernek binamız, Çocukların, Gençlerin, Kadınların ve Yaşlıların rahatlıkla çıkıp dinlenebileceği bir mekan haline getirilmiştir.

Derneğimizin kendi mülkiyeti olan bir binaya sahip olabilmesi için herkesin desteğine ihtiyacı var.

Bu nedenle az çok demeden herkesin gönlünden geçen desteği yönetime iletmelerini rica ediyoruz.

Diğer taraftan hemşerilerimizin web sitemize de reklam vermelerini rica ediyoruz.

Bu sayede hem reklam veren esnafımız kazanacak, hem de dernek kasasına maddi destek sağlanacaktır.

Bu web sitesi herkes tarafından ziyaret edilmekte olup, buraya reklam veren hemşerilerimize ilçe dışından da müşteri kazandıracaktır.

Ayrıca ilçe dışından reklam veren esnaflar da kendilerini tanıtma fırsatı yakalayacaktır.

Böylece ilçe dışndaki hemşerilerimizle ticari bağlantı yolu açılacaktır.

Aşağıda yeni binamızdan resimler yer almaktadır.

Yeni Mekanımız Hayırlı olsun.