KAFFED Başkanlar Kurulu Toplandı
Kafkas Dernekleri Federasyonu (KAFFED) Başkanlar Kurulu toplantısı 8 Ağustos 2015 Cumartesi günü Ankara Gazi Park Otelinde yapıldı.

Söz konusu toplantıya, Dünya Çerkes Birliği (DÇB) Başkanı Sokuroko HAUTİ, Dünya Çerkes Birliği Yönetim Kurulu üyesi Hafitse MUHAMMED, ünlü Çerkes yazar ve şair Meşbaşe İSHAK, KAFFED Başkanlar Kurulu, KAFFED  Yönetim Kurulu ve DÇB Yönetim Kurulu Üyeleri ve DÇB Delegeleri de katılmışlardır.

Toplantının büyük bir bölümü, DÇB üzerine yapılacak görüşmelere ayrılmıştır.

KAFFED Genel Başkanı Sayın ASLANKAYA toplantı başlangıcında bir hoşgeldiniz konuşması yaparak konukların tanıtımını yapmıştır.

Toplantıya katılan Sayın HAUTi, Sayın İSHAK ve Sayın MUHAMMED gündem hakkında birer konuşma yapmışlardır.
Toplantının ilerleyen bölümünde, katılımcılar DÇB hakkında eleştiri, öneri ve taleplerini dile getirmişlerdir.

Sayın HAUTİ kendilerine iletilen önerilerin mümkünse bir rapor haline getirilerek hep birlikte değerlendirmeye alınmasını önermiştir.

Katılımcılar ise ilk defa DÇB yönetiminin Dernek Başkanları ile bir araya gelerek böyle bir toplantı yapılması konusunda memnuniyetlerini dile getirmişlerdir.

Toplantıya katılanlar öğlede sonra DÇB Heyetini uğurladıktan soınra, Eylül 2015 döneminde yapılması planlanan DÇB Genel Kurulu hakkında fikir alışverişinde bulunmuşlardır.

Son zamanlarda Genel Kurul yaparak görev değişikliği yapan Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerinin kendilerini tanıtmasının ardından gündemde yer alan diğer konular ele alınmıştır.

Söz konusu toplantıya Derneğimiz adına Genel Başkanımız Sayın Fatih SERİN katılımıştır.

Toplantıdan bazı görüntüler aşağıda yer almaktadır.

Atilla Mutlu ALKIŞ/ANKARA

Paylaş |                      Yorum Yaz - Arşiv