Kahramanmaraş Kafkas Kültür Derneği Genel Kurulunu yapmıştır.

Kahramanmaraş Kafkas Kültür Derneği 23 Kasım 2014 tarihinde Dernek Genel Merkez binasında 10.Olağan Genel Kurullarını yapmıştır.

Dernek binasında yapılan Genel Kurula yoğun bir katılım olduğu gözlenmiştir.

Genel kurula, Kafkas Dernekleri Federasyonu (KAFFED) Genel Merkez Yönetim Kurulu  üyeleri Bekir Sami YAVUZ ve Ertan KOYUNCU, Adana Çerkes Kültür Derneği Genel Başkanı İsa ELAGÖZ, Gaziantep Kuzey Kafkas Kültür Derneği Genel Başkanı Hakan AYDEMİR, Mersin Kafkas Kültür ve Yardımlaşma Derneği Genel Başkanı Ali Rıza CİHAN, Göksun Çerkes Kültür Derneği Genel Başkanı Bedri TOKUÇ, Afşin Kafkas Kültür Derneği Genel Başkanı Tamer ÖZBEK ile Doğu Akdeniz Bölgesi Çerkes Derneklerinden  Yönetim kurulu üyeleri ve misafirler katılmışlardır.

Divan Kurulu üyeleri, Başkan Aytural EĞERCİ, Başkan Yrd. Mahmut CANTÜRK, Üye Aydın COŞKUN ve Üye Aydın BALIKÇI şeklinde oluşmuştur.

Genel kurula yönetim kurulu üyelikleri için, Lisan ALKIŞ ve Aydın AKGÜN başkanlığında iki farklı liste ile başvuru yapılmıştır.

Oylama sonunda Lisan ALKIŞ ve ekibi 276 oy almış, Aydın AKGÜN ve ekibi ise 190 oy almıştır. 2 oy ise geçersiz sayılmıştır.

Bu sonuçlara göre 2014-2016 dönemi yönetim kurulu üyeleri ;

Lisan ALKIŞ
İbrahim ÖZDEMİR
Rahmi KUŞÇU
Hikmet ARSLANHAN
Nadir SANDIKÇI
Nail DOĞAN
Canan ABACI
Selahattin ÖZCAN
Abdurrahim ATÇI
Selçuk KUŞÇU
Ahmet Kürşat CANPOLAT
Filiz ATALAR
Cevher Şazen CANTÜRK
Behiye ÖREN

Şeklinde oluşturulmuştur.

Seçime katılan aday ve katılımcıları tebrik eder yeni seçilen yönetim kurulu üyelerine ise başarılar dileriz.

Atilla Mutlu ALKIŞ