Derneğimizden GAÖL Sağlık Hareketine Destek

GAÖL Sağlık Hareketi'nin resmi Facebook sayfasında;

"GAÖL Sağlık Hareketi, Göksun Anadolu Öğretmen Lisesi Felsefe Kulübü tarafından yürütülmektedir.

Bu projeyle kanserde erken teşhis ve taramanın önemine dair ulaştığımız her bireyde farkındalık oluşturmayı hedefliyoruz.

Başlangıçta bir yarışma için yola çıkılmış olsa da, çalışmanın seyri bir sosyal sorumluluk projesi olmaya doğru yöneltti bizi.

Sadece yaşadığımız yerde değil ülke çapında etkileşimler kuruyor, daha nitelikli ve genel bir organizasyon gerçekleştirmek için çalışıyoruz.

Biz gençler, sorumluluğumuzun farkındayız, tek bir birey bile erken teşhisle kansere karşı mücadeleyi kazanırsa, biz kendimizi sonuç almış sayacağız.

Geç olmasın ki güç olmasın!"

Yazısı ile kendilerini tarif etmişler.

Göksun Anadolu Öğretmen Lisesi Sağlık Hareketi temsilcileri, 20 Ocak 2014 Pazartesi günü Göksun Çerkes Derneği Genel Başkanı Sayın Bedri TOKUÇ ile Genel Başkan Yardımcısı Sayın Ersin YOLCU'yu konuk ederek işbirliği söyleşisi yaptılar. Konu hakında izlenimleri aşağıda belirtilmiştir.

Bugün iki konuğumuz vardı okulumuzda, Göksun Çerkes Derneği başkanı Sn. Bedri Tokuç ve Başkan Yardımcısı Sn. Ersin Yolcu ile işbirliği zeminini konuştuk hep birlikte. Ekibimizin bir kısmı ile ağırladık konuklarımızı, dolu dolu bir söyleşiydi ve oldukça verimli geçti. Konuklarımıza samimi tutumlarından ve işbirliği konusundaki açıklıklarından ötürü teşekkür ediyoruz. Rengarengiz, birlikteyiz, biriz, iş üretiyoruz, dayanışıyoruz, keşfediyoruz, büyüyoruz.

Bizlerde genç arkadaşlarımızı destekliyor, daima yanlarında olduğumuzu bir daha yineliyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.

20/01/2014 21:15

halkı biliçlendirme çalışmalarını takdirle karşılıyoruz emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz
Misafir -