Uluslararası Kafkas Kültür ve Sanat Festivali

Göksun-Yantepe köyünde gerçekleşen etkinliğe; Tertip Komitesi Başkanı AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili TBMM Başkanvekili Prof. Dr. Mehmet SAĞLAM, Kahramanmaraş Valisi Şükrü KOCATEPE ve eşi Sultan KOCATEPE, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Nevzat PAKDİL, Göksun Kaymakamımız Ali Hamza PEHLİVAN ve eşi Yıldız PEHLİVAN , Kabartay Balkar Cumhuriyeti Kültür Bakanı Ruslan FİROV, Kabartay Balkar Cumhuriyeti Milletvekili Artur TEKUŞEV, Kabartay Balkar Cumhuriyeti Üniversiteler Yüksek Kurulu Başkanı Yemuz NİNA, Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa POYRAZ, Göksun Belediye Başkanı Yrd. Doc. Ramazan HURÇ, İlçe Emniyet Müdürü Adnan KILIÇ,AK Parti İlçe Başkanı Av. Talhat KOSKA, Belde Belediye Başkanları,Kahramanmaraş Kafkas Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Şahver TUNA, Kahramanmaraş Kafkas Kültür ve Sanat Derneği üyeleri ve binlerce vatandaş katıldı.

Renkli görüntülere sahne olan şenlik programı içinde gösteriler sergilendi.Emeği geçenlere plaket takdiminde bulunuldu.

Kaynak: http://www.goksun.gov.tr/haberdevam.asp?ID=337