Göksun Çerkes Derneği toplantısı

Kafkas Dernekleri Federasyonu (KAFFED) başkanı Vacit Kadıoğlu'nun Doğu Akdeniz bölgesindeki soydaşlarımızla buluşarak, gündemimizdeki konular hakkında bilgilendirmeler yapmak üzere çıktığı yolda ilk durağı Göksun oldu.

KAFFED Genel Başkanı Vacit Kadıoğlu 07.07.2012 Cumartesi günü Göksun Çerkes Derneği’nin davetlisi olarak, ilçe protokolü Kaymakam Ali Hamzat Pehlivan, Belediye Başkanı Ramazan Hurç, Garnizon Komutanı Duran Eraslan, Emniyet Müdürü Adnan Kılıç, Federasyon Yönetim Kurulu Üyesi Bekir Sami Yavuz, Afşin Kafkas Derneği Başkanı Adnan Özdemir, dernek yönetimi ve diğer hemşehrilerimizle dernekte düzenlenen 'Çerkes Kahvaltı Sofrası'nda bir araya geldi.

Toplantıda gündemde olan 'Arslan Bey park ve anıtı açılışı, festival programları, seçmeli ders ve dönüş yolundaki Suriyeli soydaşlarımız için yardım kampanyası' konuları ile neler yapılabileceği değerlendirildi.

Daha sonra Adana Tufanbeyli köylerine geçen genel başkan ve beraberindeki Bekir Sami Yavuz, Bedri Tokuç, İsa Elagöz ve Adnan Özdemir’den oluşan heyet, orada bulunan muhtar ve köy sakinleri ile yine dönüş yolundaki Suriyeli soydaşlarımıza yardım ve seçmeli ders konularında bilgiler verdiler.

Kaynak: http://www.kafkasfederasyonu.org/haber/federasyon/2012/07012_kaffed.htm

Paylaş |                      Yorum Yaz - Arşiv