Göksun Çerkes Derneğinde her Salı günü haftalık Thamade Toplantısı yapılmaktadır.

Göksun Çerkes Derneği Yönetim Kurulu farklı  bir uygulama başlattı.

Göksun İlçesinde; haftalık alışveriş pazarı, sebze-meyve pazarı ve hayvan satış pazarı  Salı günleri düzenlenmektedir.

Bu nedenle ilçeye bağlı olan veya ilçe merkezine yakın köy sakinleri de haftalık alışverişlerini Salı günlerine denk getirerek Göksun ilçe merkezine gelmektedir.

Böylelikle ilçe merkezinde Salı günleri hemen hemen bölge köy sakinlerinin tamamından insanları bulmak mümkündür.

Göksun Dernek Binası lokali de ilçe alışveriş merkezinde bulunduğu için hemşerilerimizin oturup dinleneceği bir mekan özelliği de taşımaktadır.

Alışveriş ve resmi daire işlemlerini tamamlayan hemşerilerimiz Dernek lokaline uğrayarak dinlenmekte, köylere gideceği araçların hareket saatlerini beklemektedir.

Dernek Yönetim Kurulu üyeleri de bu vesile ile Salı günleri Thamade toplantısı yapma kararı almışlardır.

Böylece bölge köy sakinleri ile de fikir alışverişi yapma imkanı bulmaktadırlar.

Bu toplantıların bir başka güzel tarafı ise toplantı vesilesi ile her Salı günü Dernek binasında tava yaptırılarak birlikte yenilmektedir.

Her Salı günü hemşerilerimizi Göksun Derneği Lokaline bekliyoruz.

Dernek Yönetim Kurulu

Aşağıda toplantıdan görüntüler yer almaktadır.

Paylaş |                                         Yorum Yaz - Arşiv   592 kez okundu